Web sitemiz Yenilendi!

15 Kas 2021
Web sitemiz Yenilendi!

Merhaba,

Corelux olarak, müşteri ve ziyaretçilerimize daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla mevcut imajımızı bozmadan; bütün alt yapımızı baştan aşağı yeniledik.

Neler yaptık?

Ana web sitemiz Wordpress alt yapısı üzerine inşa edilmişti. İlk iş olarak Wordpress'i tamamen terk ederek, son yılların en popüler PHP Framework'lerinden olan Laravel'e geçiş yaptık.

Web site tasarımımızda mevcut tasarım çizgimizin dışına çıkılmamış olsa da, alt yapısı tamamen yenilendi.

Tüm ön yüz, popüler CSS Framework'larından TailwindCSS ile baştan aşağı yeniden yazıldı.

JQuery terkedildi, yerine JavaScript ihtiyaçlarını karşılamak için, küçük ancak oldukça etkili ve modern bir JavaScript aracı olan Alpine JS kullanıldı.

Özellikle yabancı müşterilerimizin, fiyatları daha rahat takip edebilmesi amacıyla paket sayfalarımıza switch butonları yerleştirildi.
Bu sayede, paketlerimizin ister USD ister TRY fiyatları rahatlıkla takip edilebilecek.

Bilgi Bankası ve Blog sayfalarımızın tasarımları da baştan aşağı elden geçirildi.

Ana Sayfamıza son eklenen bilgi bankası yazılarını ve faydalı olduğunu düşündüğümüz bazı makalelerimize daha rahat erişebilmeniz amacıyla, alanlar eklendi.

Bilgi Bankası ve Blog sayfalarının daha modern, okuması keyifli bir hal aldığını düşünüyoruz. Umarız siz de yenilenen Bilgi Bankası ve Blog sayfalarımızı beğenirsiniz.

İlk bakışta büyük bir değişim görünmeyen, ancak arka planda ciddi emek harcanan bu yeniliklerin; siz değerli müşterilerimize daha modern, yenilikçi ve iyi bir deneyim sunması dileğiyle.

Saygılarımızla,
Corelux İnternet ve Yazılım Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.

YAZAR : Boran BAR
Chat on WhatsApp